Florena promite sa impresioneze la Eurovision cu single-ul de debut “Behind the Shadows”

Florena se pregateste intens de semifinala Eurovision ce va avea loc pe 4 martie la Sala Sporturilor din Baia Mare si ne aduce in atentie piesa pe care o va interpreta live in acea seara: “Behind the Shadows”.

Cunoscuta publicului in urma participarii la emisiunea-concurs X Factor, din echipa lui Dan Bittman in 2013,  “Behind the Shadows”, reprezinta piesa de debut.

In varsta de doar 16 ani, se pare ca Florena deja isi croieste drumul sigur catre topurile muzicale, cu atat mai mult cu cat este sustinuta de Gabriel Huiban, producatorul caruia i se datoreaza succesul unor hituri precum “Mi-e dor de noi”, “Nu”, “Doua anotimpuri” (DJ Project), “Anicyka Maya”, “24” (Anna Lesko) si Gasca Mea (Hi-Q).  Tot el este responsabil de productii de top ale unor artisti cunoscuti, printre care Alexandra Stan, Delia, Andreea Banica, Elena Gheorghe, CRBL, Giulia etc.

 

„Ce este important pentru mine este ca felul meu de a face muzica, stilul meu, vocea mea au fost apreciate si trimise, iata, intr-o competitie atat de importanta”, a declarat Flroena despre participarea la Eurovision.

 

Mai mult, la piesa “Behind the Shadows” au lucrat, impreuna cu Gabriel Huiban, atat Laurentiu Duta, cat si Adam Powers.

Pe langa interpretarea dramatica si convingatoare a piesei, intre atuurile Florenei se numara si faptul ca, desi este atat de tanara, este constienta ca pe langa talent ai nevoie si de multa munca. Inca de la varsta de cinci ani, artista a investit in promitatoarea ei cariera mii de ore de lectii de canto si de pian.

Search