Femei super sexy si un castel la dispozitia baietilor de la Fly Project

Poker, supermodele si un castel la dispozitia lor, sunt ingredientele celui mai nou videoclip filmat de Fly Project impreuna cu Last Night, trupa descoperita chiar de ei. 

Cei trei baieti cool Bogdan, Cristi si Felix sunt producatori la Fly Records, studioul lui Tudor si al lui Dan (Fly Project), si au compus impreuna feat-ul Next To You.

Dupa cateva partide de poker, spiritele se incing si fetele incep sa se dezbrace, sa danseze lasciv si sa ii provoace pe baieti sa uite de ce au venit:

„A fost cel mai usor clip al nostru, pentru ca am avut castelul din inima orasului doar pentru noi, am stat jos tot clipul si am filmat alaturi de trei femei foarte profesioniste si extrem de sexy” spune Tudor de la Fly Project.

Daca primul single Last Night a fost hit in Bulgaria, Macedonia, Turcia, Albania, Kazakhstan, Pakistan, Kosovo s.a., feat-ul baietilor cu Fly Project este asteptat de fanii din toata lumea ai ambelor trupe:

„Cele mai bune lucruri se fac in familie, familia Fly Records, cu oamenii cu care rezonezi la fel, noi am intrat acum doi ani in echipa asta si de prima data a existat chimie intre noi si asta se vede in muzica pe care o facem” declara Felix.

Muzica si Text : Daniel Denes, Tudor Ionescu, Marcel Cristian Treanta, Dumitru Bogdan Pauna, Felix Dragos Popescu. Editor: Roton Music Publishing 

Search