Fii campion pentru campioni !

După o ediție aniversară de succes, DHL Carpathian Marathon powered by MPG, eveniment de alergare montană de top din România, anunță startul înscrierilor pentru a 11-a ediție, care va avea loc pe 20 iunie 2020, în aceeași locație spectaculoasă, Race Village-ul de la Cheile Grădiștei Fundata. Invitația de participare e adresată tuturor pasionaților de alergare, profesioniști sau amatori, și vine la pachet cu provocarea acestei ediții: Campionii nu au bariere. Fii campion pentru campioni!”

Și în 2020, evenimentul continuă tradiția și sprijină Comitetul Național Paralimpic, pentru al șaselea an consecutiv. Banii strânși din taxele de participare îi ajută pe sportivii paralimpici să se pregătească și să performeze în competiții naționale și internaționale, iar anul acesta motivația e dublă în contextul Jocurilor Paralimpice din luna august.

”Anul acesta, la a 11-a ediție, vom alerga cu gândul la sportivii care vor reprezenta România la Jocurile Paralimpice de la Tokyo. Evenimentul nostru, devenit tradiție, reușește să inspire participanții să adopte sau să mențină un stil de viață activ, dar și să contribuie la performanța sportivilor din Comitetul Național Paralimpic, campionii pentru care nu există bariere. Pasiunea pentru alergare și fapte bune a comunității noastre creează campioni pentru campioni! Ne vedem la start, pe 20 iunie!”, a declarat Oana Mandicescu, Director Comercial DHL Express.

Prima condiție pentru a câștiga o cursă este să participi! Organizatorii încurajează pasionații de mișcare să se înscrie din timp și să profite de prețul de early bird! Până pe 9 martie, taxa de participare este de 99 de lei.

Individual sau în echipă, cei care doresc să participe la DHL Carpathian Marathon powered by MPG sunt invitați să acceseze site-ul oficial: www.maratondhl.ro. Probele pregătite pentru alergători sunt:

  • Maraton (42km / 2000m diferență de nivel),
  • Semimaraton (21km / 1000m diferență de nivel),
  • Ștafetă (în echipe de 3 sau de 6 persoane / 290m diferență de nivel pentru fiecare tură de 7km),
  • Crosul Copiilor (pe distanțe de 250m, 500m sau de 1km, în funcție de vârstă).

DHL Carpathian Marathon powered by MPG continuă și în 2020 să susțină mișcarea și sportul în rândul copiilor și adolescenților, de aceea le oferă acestora oportunitatea să se înscrie gratuit în competiție! Astfel, participanții sub 18 ani pot opta pentru proba de Semimaraton, Ștafetă sau Crosul Copiilor. Vârsta minimă pentru înregistrarea în cursele disponibile este de 14 ani pentru Ștafetă, 16 ani pentru Semimaraton și 19 ani pentru Maraton. Crosul Copiilor e dedicat participanților cu vârsta cuprinsă între 5 și 13 ani.

Ediția 2020 a DHL Carpathian Marathon este organizată în parteneriat cu MPG România, lider de piață pe segmentul proiectelor sportive adresate participanților amatori, cu o experiență semnificativă care include organizarea a peste 5.000 de evenimente sportive.

Toate detaliile despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratondhl.ro și în Social Media, pe pagina Facebook DHL Maraton.

 

 

Search