Vitas, ”vocea de diamant”, face dezvaluiri despre femeile din viata lui

Vitas, ”vocea de diamant”, care va concerta pe 7 aprilie, de la ora 20.00, la Sala Palatului, la invitatia Vreau Bilet, a vorbit intr-un amplu interviu acordat unei televiziuni ruse despre cele mai importante femei din viata lui: mama sa si Svetlana, sotia lui, cea care ii este alaturi de cand cantaretul avea 19 ani.

         Doua albume, ”Mama” si ”The Songs of My Mother”, ambele aparute in 2003, stau marturie a sentimentelor puternice care l-au legat pe Vitas de mama sa, victima a unei boli incurabile pe vremea cand cantaretul era abia un adolescent. 

         ”In 2001, a fost diagnosticata cu o boala foarte grava, cu sperante slabe de vindecare”, isi aminteste Vitas. ”Mama a plecat de la Odessa, la spital, la Moscova, insa dupa un timp nu au mai avut ce sa-i faca si au trimis-o acasa. Imi amintesc ca a trebuit sa plec la concert, la Sochi si i-am spus ca ma voi intoarce cat pot de repede, insa trebuie sa plec, pentru ca sunt atatia oameni care ma asteapta. A doua zi m-a sunat la Sochi, iar lucrul asta m-a mirat, pentru ca era foarte slabita si de-abia vorbea. Nu o mai auzisem la telefon de 5 sau 6 luni. Ma simt mult mai bine, mi-a spus. Ma simt aproape normal. Aceasta a fost insa ultima conversatie cu ea. In noaptea aceea mama a murit”, a povestit Vitas, care a marturisit totodata ca, din cauza amintirilor puternice legate de mama sa, concertele la Odessa sunt cele mai dificile: ”Simt ca un fel de explozie interioara a unor emotii foarte puternice”.

           Svetlana, sotia lui Vitas, este o alta prezenta feminina importanta in viata ”Vocii de diamant”. ”Prima data cand am privit-o in ochi, am simtit ceva asemanator unui soc electric. A fost prima si marea mea iubire”, spune Vitas. Povestea de dragoste dintre el si Svetlana nu este insa una obisnuita. Prezenta alaturi de cantaret in platoul emisiunii ruse, soacra lui Vitas isi aminteste: ”L-am cunoscut pe Vitaly la un concert, cand s-a apropiat de mine si mi-a zis – Imi dati voie sa va rapesc fiica pentru o jumatate de ora? – Doar ca acea jumatate de ora s-a transformat intr-o viata intreaga!”.

         Vitas a recunoscut ca a rapit-o pe sotia sa pe cand aceasta avea doar 15 ani, iar el, 19. Chiar in acea seara s-au suit intr-un tren, au parasit Moscova si nu s-au mai despartit niciodata. ”Eram foarte indragostit! Nici o secunda nu m-am gandit ca ceea ce am facut la acea vreme era ilegal! Mai tarziu, i-am rugat pe parintii Svetlanei sa ma ierte, pentru ca atunci am trait unele dintre cele mai fericite momente ale vietii mele”, marturiseste Vitas.

         Cantece care apartin celor doua albume dedicate mamei lui Vitas, ”Mama” si ”The Songs of My Mother”,  hituri iubite de oameni din toate colturile lumii, vor putea fi auzite si pe scena de la Bucuresti, pe 7 aprilie.

         Biletele pot fi achizitionate de pe Vreau Biliet,  http://vreaubilet.ro/component/k2/item/1962-vitas-%E2%80%93-vocea-de-diamant si de la casa de bilete a Salii Palatului. 

Search