Katarina lanseaza un cover dupa Jessie J

Katarina ne ofera un nou cover interpretat in versiunea sa proprie. Piesa aleasa este una dintre preferatele sale, “Do It Like A Dude” a lui Jessie J.

Single-ul a marcat debutul in muzica al lui Jessie si este extras de pe primul sau album, “Who You Are”. “Do It Like A Dude” a propulsat-o in topuri pe artista si a dat tonul succesului de care se bucura si in prezent.

Katarina a ales sa o interpreteze intr-o maniera acustica, nelipsindu-i atitudinea rebela si nonconformista care caracterizeaza mesajul single-ului.

 

La doar 16,  Katarina reuseste sa atraga atentia prin naturalete si candoare.

 

Eleva a Colegiului National de Muzica George Enescu, ea studiaza in prezent canto jazz, dupa ce deja a invatat sa manuiasca extrem de bine chitara rece.  Katarina a fost o prezenta constanta la festivalurile si concursurile de muzica din tara acolo unde a reusit de fiecare data sa impresioneze juriul si publicul “Eduard Pamfil”, “Festivalul International de Chitara Clasica Sinaia” si “Festivalul International de Chitara Clasica Harmonia Cordis”.

 

In 2012, tanara cantareata castiga locul II la concursul “Micul Chitarist”, iar in 2013 se bucura de marele premiu obtinut la concursul “Folk fara varsta”, impreuna cu alti trei colegi.

 

 Printre artistii care o inspira in calatoria sa muzicala si care ii creioneaza stilul eclectic se numara Jessie J, Hozier, Nina Simone, Eric Clapton, John Newman, Bruno Mars, Joe Hisaishi  si Kygo.

 

Search