Cornel Ilie: “Brasovul este un oras special pentru mine!” Afla de ce!

            “Inconjurul lumii” Vunk va trece, pe 14 martie si prin Brasov. Centrul Cultural Reduta va gazdui, incepand cu ora 19.00, intalnirea dintre trupa Vunk si brasoveni. Porniti intr-un turneu acustic in 18 orase, “Inconjurul lumii”, Vunk nu avea cum sa rateze Brasovul, orasul de care ii leaga atatea amintiri. Turneul porneste de la ideea ca Romania nu este o tara, ci o lume in sine, iar fiecare oras are atat de multe lucruri specifice de oferit si de descoperit incat poate fi considerat o tara pe harta lumii Vunk.

            De la concertele din puburi, care au ridicat la propriu publicul pe mese, la piese lansate aici in premiera, Brasovul reprezinta pentru Vunk o poveste care, cu fiecare noua intalnire, devine mai frumoasa. ‘Brasovul este orasul in care am cantat prima data piesa ‘Pleaca’. Este locul in care am castigat cele mai multe premii la Romanian Music Awards in ultimii ani si

tot acolo, in septembrie 2013, am fost pentru prima oara prezentator, gazda unui spectacol atat de mare – Romanian Music Awards”, spune Cornel Ilie.

Solistul trupei isi aminteste ca brasovenii sunt veritabili “cetateni” ai lumii Vunk, iar concertele din Orasul de sub Tampa au insemnat, de fiecare data, energie si emotie: “Pubul Deane’s este locul in care am suit lumea pe mese si in care s-a cantat fiecare piesa Vunk, de la cap la coada, cu zambetul pe buze, la fiecare concert de-al nostru. Tot in Brasov am participat ca jurat la o tabara de talente si am descoperit aici niste oameni minunati”, mai spune Cornel Ilie, care marturiseste ca abia asteapta intalnirea cu brasovenii, pentru ca aceasta poveste sa devina si mai frumoasa.

Detalii despre turneul “Inconjurul lumii” pot fi gasite pe pagina oficiala de Facebook a trupei (https://www.facebook.com/VunkOfficial), iar biletele pot fi procurate din reteaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Diverta, Uman, la oficiile Postei Romane si online pe www.iabilet.ro, dar si la casele de bilete ale salilor de spectacol. Ele costa 70 ron, iar elevii si studentii beneficiaza de un tarif special, de numai 40 de lei.

Locuitorii orasului de sub Tampa pot afla cum se vede Brasovul prin ochii celor de la Vunk accesand link-ul https://www.youtube.com/watch?v=gFYcjf3LMnA.

Search