Camere de supraveghere de exterior – cum iti poti salva afacerea si bunurile?

Sistemele de supraveghere au devenit tot mai populare in ultimii ani, in special camerele de supraveghere de exterior, datorita investitiei mici pe care o presupun si eficientei pe care au dovedit-o.

Studiile au dovedit ca existenta unei camere de supraveghere video alunga potentialii infractori, chiar si daca aceasta nu este in functiune, fapt pentru care producatorii au introdus pe piata si varianta camerelor de supraveghere false. Aceste camere au acelasi aspect precum camerele reale, doar ca nu sunt functionale. Scopul acestor camere este acela de a alunga infractorii, chiar daca nu inregistreaza dovezi ale atacurilor. Aceasta varianta este una conceputa in special pentru proprietati private. Pentru sedii de firma sau magazine, cea mai eficienta varianta ramane camera de supraveghere de exterior reala, datorita capacitatii de a inregistra eventuale atacuri si de a asista autoritatile in prinderea infractorilor in cazul unui atac.

Site-urile specializate pe sisteme de securitate, precum skut.ro, au inceput sa comercializeze camere de supraveghere de exterior de la cele mai mici preturi, oferind posibilitatea oricui sa achizitioneze sisteme de securitate de cea mai inalta calitate, cu preturi incepand de la 90 de lei. Indiferent daca aveti nevoie de o camera de supraveghere pentru a va proteja proprietatea sau afacerea, in mod sigur exista o varianta avantajoasa pentru dumneavoastra.

Ce camera de supraveghere de exterior ar trebui sa aleg?

Exista doua categorii mari in care se incadreaza aceste sisteme de supraveghere. Din prima categorie fac parte camerele analogice, iar din a doua categorie fac parte camerele de supraveghere IP.

Camerele analogice sunt alegerea ideala pentru zone rezidentiale sau comerciale, pentru ca ofera imagini in timp real si pentru ca functioneaza perfect si in cazul iluminarii mai slabe. Acest tip de camere pot fi instalate si in locuri ascunse, pentru a monitoriza angajatii sau activitatile care se desfasoara in cadrul companiei si in vederea reducerii fraudelor de orice fel. Cu alte cuvinte, camerele de supraveghere analogice de exterior sunt ideale pentru protejarea locuintelor si a spatiilor comerciale mici si mijlocii, datorita transmiterii imaginilor in timp real si fara intarzieri.

Camerele IP

Sistemele de supraveghere cu camere IP au alte avantaje decat cele analogice. Acestea sunt varful tehnologiei in acest moment si ofera o calitate superioara a imaginii. Pe langa acest aspect, este important de stiut ca aceste camere de supraveghere exterior IP pot monitoriza de la distanta, cu ajutorul conexiunii la internet. In plus, sunt foarte usor de instalat, datorita lipsei cablurilor. Tehnologia wireless face intotdeauna lucrurile mai simple, oferind posibilitatea instalarii acestor camere oriunde, fie la accesul in cladiri, in vederea monitorizarii unor bancomate sau in orice alta locatie de interes pentru proprietar.

Datorita faptului ca pentru instalarea acestor camere nu este nevoie de cabluri, acestea pot fi mutate dintr-un loc in altul fara efort, iar sistemul poate fi imbunatatit oricand, adaugand oricate camere este nevoie, in orice locatie din exterior. Datorita versatilitatii lor, dar si a usurintei de instalare, aceste camere IP sunt recomandate companiilor mari si spatiilor publice, sau altor locatii sau zone care au nevoie de supraveghere complexa, cum ar fi intersectii, institutii publice, malluri sau orice alte zone cu trafic intens.

In plus fata de toate aceste avantaje, camerele IP ofera posibilitatea proprietarului de a-si verifica de la distanta sediile si activitatea angajatilor.

Indiferent de varianta pe care o alegeti pentru proprietatea sau afacerea dumneavoastra, veti beneficia de avantajele acestor camere de supraveghere din mai multe considerente:

  • Proprietatile pazite cu sisteme de securitate au cu 50% mai putin sanse de a fi atacate;
  • In cazul unui atac, veti avea posibilitatea sa identificati persoanele si sa colaborati cu autoritatile pentru a va recupera pagubele;
  • Va veti simti in siguranta stiind ca proprietatea sau afacerea va este pazita 24 de ore din 24;
  • Veti avea posibilitatea sa faceti management la distanta, putand sa monitorizati operatiunile in flux continuu.

Camerele de supraveghere de exterior sunt, in fapt, o investitie in linistea dumneavoastra si in eficienta afacerii dumneavoastra.

Puteti consulta oferta de aici pentru o gama variata de camera de supraveghere.

Search