Targul Slow Food Roadele Pamantului

In perioada 13-23 decembrie 2012, brasovenii sunt asteptati la „Targul Roadele Pamantului”, deschis la International Trade Center (ITC) din Brasov, intre orele 10.00 – 19.00. Veti gasi cele mai bune produse traditionale pentru masa de Craciun, dulciuri si inclusiv produse de post, aduse de 30 de mici producatori din toata tara. Oferta preparatelor din carne de porc, specifice Craciunului va fi extrem de bogata: toba, sangerete, caltabosi, sorici, costita afumata, carnati in untura, slanina fiata, piept ardelenesc si multe alte bunatati.

De asemenea, targul pune la dispozitia publicului si paine pe vatra, branzeturi maturate sau proaspete, din lapte de vaca, oaie sau capra, mustar de Tecuci, turta dulce, suc de mere, vin sau palinca. In plus, puteti cumpara de-a gata racituri, rulada cu mac sau cu nuca ori prajituri de casa. La „Targul Roadele Pamantului” participa si reprezentanti ai unor mici producatori din strainatate care vand dulciuri internationale, branzeturi olandeze sau produse rafinate italienesti.

Daca  alegeti sa va faceti cumparaturile la Targul de Craciun de la ITC, aveti sansa sa castigati cosuri cu produse Slow Food pentru masa de sarbatori, participand la tombola pregatita la standul organizatorilor.  

Sursa: www.brasovultau.ro

Search