Videoclip nou de la Shakira: „Addicted to you”

Shakira a lansat un nou videoclip pentru piesa „Addicted to you” in colaborare cu Anthony Madler (regizorul cu care a lucrat la cele mai multe materiale video si cantareata Rihanna). Videoclipul focoasei latine a fost filmat in California la sfarsitul lui martie.
Piesa face parte de pe albumul Sale El SolAddicted to love fiind cea de-a 5-a piesa promovata de pe acest material. 
Despre Shakira 
Shakira Isabel Mebarak Ripoll
 (născută pe data de 2 februarie 1977), mai cunoscută sub numele de scenă Shakira, este o cântăreață, textieră, dansatoare și producătoare columbiană. Ea a debutat la începutul anilor ’90 în țara sa natală, devenind cunoscută pe întregul continent odată cu lansarea albumului Pies Descalzos în anul 1996. Acesta a fost urmat după doi ani de materialul ¿Dónde Están Los Ladrones?.

Începând cu mileniul al treilea, Shakira a devenit cunoscută în întraga lume grație discului Laundry Service, acesta comercializându-se în peste cincisprezece milioane de unități. Promovarea s-a realizat cu ajutorul unor cântece precum „Whenever, Wherever”, „Underneath Your Clothes” sau „Objection”, primul fiind unul dintre cele mai mari succese comerciale ale deceniului. În anul 2005, solista a promovat înregistrarea „La Tortura”, care a devenit primul single de pe materialul Fijación Oral Vol. 1. Piesa s-a bucurat de aprecieri la nivel mondial, fiind unul dintre cele mai de succes cântece în limba spaniolă. Fijación Oral Vol. 1 a fost succedat de Oral Fixation Vol. 2, o colecție de compoziții în limba engleză. Pe o versiune reeditată a acesteia a fost inclusă piesa „Hips Don’t Lie”, ce a obținut locul întâi în majoritatea ierarhiilor muzicale din lume.

Discul ce include materialul de studio cu numărul opt al interpretei se intitulează She Wolf și a fost lansat în octombrie 2009 înEuropa. El a fost precedat de promovarea cântecului omonim ce marchează o schimbare de stil muzical și de imagine pentru Shakira. Acesta a fost urmat de Sale el Sol — un an mai târziu — care constituie sinteza celor aproximativ douăzeci de ani de carieră muzicală ai solistei.

De-a lungul carierei sale solista a vândut peste 50 de milioane de albume, fiind declarată cel mai bine vândut artist columbian al tuturor timpurilor și una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică latino. De asemenea, cantautoarea a fost răsplătită cu două premii Grammy și cu șapte trofee Latin Grammy pentru realizările sale muzicale. Piesele sale „Whenever, Wherever”, „La Tortura” și „Hips Don’t Lie” au stabilit recorduri nedoborâte de alți muzicieni până în momentul de față.

Surse: http://www.urban.rohttp://www.youtube.comhttp://ro.wikipedia.org

Search