Expozitia Parcuri Nationale din Romania

Pe 22 februarie 2013, in Mansarda Baiulescu, a fost lansata expozitia „Parcuri Nationale din Romania”, o expozitie alcatuita din 60 de fotografii surprinse prin obiectivul aparatului foto de Enrique Garrandes si Furkan Arisoy, doi voluntari ai Asociatiei Colors, din Spania si Turcia. In cadrul acestui proiect, ei s-au familiarizat cu patrimoniul natural al Romaniei, dar si-au dezvoltat si abilitati de viata independenta, calatorind mai mult de o luna prin Romania.  

„Am avut ocazia de a lua parte la acest mini-proiect, de a descoperi frumusetea naturii si a Romaniei rurale si de a face fata unei provocari deosebite, aceea de a rezista o luna in mijlocul mediului natural … o idee pe care probabil o voi continua odata ce am ajuns acasa, in Turcia” a declarat Furkan Arisoy, unul dintre membrii echipei.  

In luna martie, expozitia se va muta in Eliana Mall, iar daca doriti sa vizualizati mai multe dintre fotografiile realizate de cei doi voluntari, puteti accesa site-ul www.1001culori.ro.  

Acest eveniment  este organizat de Asociatia Colors in cadrul proiectelor „Fii activ si creativ” si „Hand by hand with Europe” finantat cu sprijinul Comisiei Europene prin programul Tineret in Actiune, Actiunea 2 Serviciul European de Voluntariat, in parteneriat cu Biblioteca Judeteana G. Baritiu si Eliana Mall. 

Sursa: www.bzb.ro

Search