VIBE afterstory: mai mult decât un aftermovie

Organizatorii VIBE au publicat afterstory-ul festivalului și au anunțat și data ediției din 2018. Anul viitor, VIBE va avea loc între 5 și 8 iulie, păstrând doar locul evenimentului de anul acesta. ”Ne pregătim cu diferite surprize, mai mulți artiști și mai multe evenimente, și cu un spațiu de festival atractiv și fundamental regândit”, a zis Rés Konrád Gergely, directorul festivalului.

 Organizatorii au anunțat biletele Super Early Bird de 99 lei, la care se adaugă costul campingului de 30 lei. Cei care vor să participe la festival cu biletul promoțional trebuie să se înregistreze, deoarece sunt doar 500 de bilete la acest preț. La înregistrare se completează un chestionar în care organizatorii întreabă de experiențele de la VIBE de acest an și de preferințele pentru artiștii pentru anul viitor.

Nu movie, ci story

Afterstory-ul festivalului prezintă experiențele personale ale doi participanți de la primul VIBE: ”Acest film este mai mult decât un aftermovie tradițional, deoarece spune povestea unei fete și unui băiat în jur de douăzeci de ani, care petrec la VIBE. În filmul nostru am vrut să adaptăm stilul și cultura vizuală a tinerilor, așadar am folosit o tehnică cunoscută din jocuri video, ca să putem urmări evenimentele festivalului din perspectiva personajelor”, a zis Stanik Bence, responsabil pentru conținutul video al festivalului. Cameramanul filmului, Sáji Róbert s-a folosit de cunoștințele sale de inginer în plănuirea și construirea unui suport de cameră de acțiune, iar actorii au ținut camera între dinți, scenele astfel validând perspectiva lor personală.

Flimuletul poate fi vizionat aici:

https://www.facebook.com/vibefesztival/videos/852521014902856/

Biletele Super Early Bird pot fi achiziționate de pe site-ul www.vibefestival.ro

 

Search